Hetnoordenmakela

Dit is waarom je haar geregeld een bezoekje aan de kapsalon nodig heeft.

kapsalon arnhem

Naar de kapper gaan: voor de één een weldadige verwennerij en voor de ander een crime. Maar is naar de kapper gaan eigenlijk wel écht noodzakelijk of kan je haar ook makkelijk zonder die opknapbeurt? Volgens de haarexperts bij Beautysalon Angels is het zeker nodig om zo nu en dan even de schaar door je haar te laten halen. En niet alleen vanwege uiterlijke redenen, maar vooral om je haar gezond te houden.

Behoud van kwaliteit van het haar

Één van de belangrijkste oorzaken waardoor de gezondheid van jouw haar wordt aangetast, is door prikkels van buitenaf. Zonlicht is in de zomer de grootste boosdoener. ‘s Winters is het voornamelijk de kachel die roofbouw pleegt op je haar. Maar ook uitlaatgassen dragen gedurende het hele jaar hun steentje bij. Hoe ze dat doen? Ze zorgen er stuk voor stuk voor dat jouw haar uitdroogt. En dat brengt ons bij oorzaak nummer 2.

Uitdroging

Uitdroging vergroot de kans op gespleten haarpunten. En wanneer jouw haarpunten eenmaal gespleten zijn, valt er niks meer aan te doen. Behalve afknippen. Wanneer je je haar graag in een lange coupe draagt, kan dat nogal ongelukkig uitvallen. Ook kan uitdroging veroorzaakt worden door de producten en de apparatuur die je gebruikt om die fabulous coupe te creëren.

IJdelheid

Je weet dat het eigenlijk beter is om je haar aan de lucht te laten drogen. Echter heb je daar niet altijd tijd voor. En zonder dat ene product weigert je haar te doen wat jij wil. IJdelheid wint het dus nog al eens van verstandigheid. Gelukkig hoeft dit niet nadelig uit te pakken, mits je geregeld een bezoekje aan de kapsalon brengt.

Kies voor die regelmatige opknapbeurt bij de kapsalon

 

Dus wil jij van alle genoegens van het leven en haar vernuftigheden blijven genieten en tegelijkertijd een gezonde coupe behouden? Ga dan geregeld én op tijd naar de kapsalon!

Dit is waarom je haar geregeld een bezoekje aan de kapsalon nodig heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top