Hetnoordenmakela

Een makelaar en taxateur op een locatie

makelaar tiel

Ben je op zoek naar een makelaar in Tiel? Een makelaar ondersteunt en adviseert je wanneer je op zoek bent naar een woning of als je een woning wilt verkopen. Bij het verkopen van een woning kan een taxateur je op weg helpen. Een taxateur berekent je woningwaarde op een professionele manier. Op die manier is de waarde van je woning op reële en objectieve manier getaxeerd. Wanneer de waarde van je woning is berekend ontvang je daarvan een rapport.

 

Erkende makelaars en taxateurs

Wanneer je een woning gaat verkopen is dit niet van de ene op de andere dag gebeurd. Van te voren heb je hier eerst meerdere malen over nagedacht en met andere mensen over gepraat. Aan je woning heb je natuurlijk ook bepaalde herinneringen waarvan je niet zomaar afstand wilt doen. In de meeste gevallen voelt het toch erg onwennig om van een bepaalde plek afscheid te nemen. Toch heb je de stap genomen en wil je je woning gaan verkopen. Wanneer je dit wilt gaan doen moet eerst de waarde van je pand worden bepaald.

In de meeste vallen wordt de vraagprijs niet op de correcte manier berekend. Ook kan het zijn dat de prijs te hoog wordt door de emotionele binding met het huis. Dit bespoedigt de verkoop van je huis niet. Door een taxateur in te schakelen wordt het proces op een objectieve manier in gang gezet.

De makelaars in Tiel zijn aangesloten bij het NWWI, evenals de taxateurs.  Het NWWI ziet er op toe dat alle taxaties die taxateurs doen volgens uniforme richtlijnen zijn opgesteld. Op die manier krijg je op een betrouwbare manier inzicht in de wijze waarop de waarde van je woning is vastgesteld. Verder wordt er gehandeld volgens de eisen zoals die zijn beschreven in de Nationale Hypotheek Garantie.

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt,  ontvang je het rapport met de foto’s die zijn gemaakt binnen twee dagen na de opname.

Een makelaar en taxateur op een locatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top