Hetnoordenmakela

Smoking kopen Rotterdam

Smoking kopen Rotterdam

 

Soms heb je een gelegenheid waarbij je je netjes moet aankleden. Misschien ben je dit niet gewend, omdat je bijvoorbeeld een baan hebt waar dat niet nodig is. Dan heb je wel een probleem. Natuurlijk kan je aan je vader of een vriend vragen of ze een pak of smoking voor je hebben, maar vaak staat dit niet erg mooi, omdat je nu eenmaal waarschijnlijk een ander soort lichaam hebt. Een smoking of (maat)pak aanschaffen is dan een betere optie. Wil je een smoking kopen in Rotterdam of ergens anders in het land? Google dan even op ’smoking kopen + jouw woonplaats’ en vindt winkels in de buurt waar je dit kan doen.

Op maat gemaakt

Uiteraard kan je ook gewoon naar de H&M gaan en een pak aanschaffen, maar een op maat gemaakte smoking, kostuum of trouwpak zal 100x beter staan. Je kan er goed mee voor de dag komen, of dat nu op kantoor, een trouwerij, een gala of een feestje is. Hij zal namelijk perfect zijn qua pasvorm, omdat al je maten handmatig worden opgemeten.

Persoonlijk tintje

En het is een misverstand dat je er dan uitziet als iedere andere man in een pak. Je kan namelijk nog genoeg van je eigen persoonlijkheid in het ontwerp kwijt, bijvoorbeeld bij het kiezen van de kleuren van het pak en je overhemd, door een stropdas te dragen of niet, door je soort pantalon en door een bepaald soort schoenen te kiezen.

Waar moet je op letten?

Bij de desbetreffende zaak zullen ze je haarfijn uit kunnen leggen waar je op moet letten. Maar het is handig als je zelf ook iets weet. Wil je bijvoorbeeld een smoking kopen voor tijdens een gala, let er dan op dat je overhemd perfect wit van kleur is en een zogeheten wing collar heeft. Dat is een opstaand kraagje met overhemdpunten die naar voren vallen. Daarnaast is het van belang dat je manchetknoppen bij je kostuum passen. En vergeet je strik niet.

Smoking kopen Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top