Hetnoordenmakela

Veilig tanden bleken voor gezonde en witte tanden

Tanden bleken Rotterdam

Hagelwitte tanden en een hemelsbrede glimlach zijn een schoonheidsideaal dat iedereen van ons nastreeft. Verkleurde tanden zijn vaak het gevolg van een ongezond eetpatroon. Vooral de aanwezige kleurstoffen in zowel voeding als drank zijn vaak oorzaak van tandverkleuringen. Er is ook een verschil tussen uit- en inwendige tandverkleuringen. Deze laatsten zijn het gevolg van verkleurd tandglazuur of van je tandbeen door een afgestorven zenuw. Daar kunnen we spijtig genoeg weinig of niets aan doen. Gelukkig is dat bij uitwendige tandverkleuringen wel het geval. Die zijn vaak het resultaat van het drinken van zwarte koffie, thee of van rode wijn en van overmatig roken. Tanden verkleuren ook door de consumptie van teveel zure voeding en het ontstaan van barstjes in je tandglazuur. Suiker, vlees, vis en zeevruchten, kip en kalkoen, eieren, frisdranken, cafeïne, zuivelproducten, gist, kunstmatige zoetstoffen en smaakversterkers zijn de bekendste zure voedingsmiddelen. Heb je regelmatig last van tandverkleuringen en woon je in de regio Rotterdam? Dan kun je terecht bij Tanden bleken Rotterdam.

Tanden bleken kan op vele manieren

Er zijn vele manieren voor het bleken van tanden. Je kunt het zelf doen, maar het resultaat laat dan vaak te wensen over. Dat vraagt veel geduld en voor een veilig gebruik bevatten sets voor het thuis bleken veel te weinig bleekmiddel. Tanden bleken kun je in schoonheidssalons of bij de tandarts. Dat helpt wél. Het efficiënt bleken van tanden hangt van  het gebruikte bleekmiddel af.

Waterstofperoxide

Dit is het meest doeltreffende bleekmiddel voor verkleurde tanden. Deze stof mogen alleen tandartsen gebruiken. De maximale hoeveelheid waterstofperoxide die ze voor het bleken van tanden mogen gebruiken werd wettelijk vastgelegd op zes procent. Een hoeveelheid die onschadelijk is voor je tanden als je ze niet meer dan tweemaal  per jaar laat bleken. Tanden bleken met waterstofperoxide is onmogelijk bij gaatjes en ontstoken tandvlees.

Behandeling

Een sessie tanden bleken duurt gemiddeld twee uur en er zijn drie behandelingen nodig voor de eerste resultaten zichtbaar zijn. Met tanden bleken worden je tanden tot acht tinten witter.

Veilig tanden bleken voor gezonde en witte tanden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top