Hetnoordenmakela

Wees lief voor je lichaam: trakteer haar op een schoonheidsbehandeling

Schoonheidssalon Vinkeveen

Het menselijk lichaam is toch wel het meest magische wat er bestaat. Zo trotseert en overwint je huid gure, maar ook oververhitte weersomstandigheden. En je voeten dragen en brengen je overal waar je gaat. Reden genoeg dus om zowel je huid als je voeten zo nu en dan te trakteren op een ontspannende schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon Vinkeveen.

Hard werk mag beloont worden

De huid is ons grootste orgaan en heeft, omdat het de contouren van ons lichaam vormt, veel te verduren. Jouw gezichtshuid het meeste, omdat zij altijd volledig blootgesteld wordt. Zijn het niet de uitlaatgassen waar je elke dag doorheen fietst, zijn het wel de miljoenen bacteriën en virussen waar ze tijdens deze fietstocht mee in contact komt. De hele dag is ze bezig deze indringers af te weren en af te breken. Harde werker hoor, die huid van jou! Haar belonen met een diepe reiniging, een voedend masker en een ontspannende massage is ze meer dan waard.

Doe wel deze check van te voren

Belangrijk is wel dat je jouw huid laat verwennen met producten die bij haar passen. Kijk daarom altijd even of de schoonheidssalon die je in gedachten hebt van te voren een huidanalyse doet. Dit verzekerd je er namelijk van dat jouw huid er weer stralend uitziet wanneer je de deur weer uitloopt.

Happy feet

En dan door naar je voeten. Ook al zijn ze niet ieders cup of tea, het zijn toch wel hele waardevolle eigendommen. Zonder je voeten, kom je namelijk nergens. Op een dag leggen ze gemiddeld zo’n 7 km af. Wat betekent dat jij op je 70e zeker 4x de aarde rond hebt gewandeld. Dat is toch best een bewonderenswaardige prestatie! En vergeet niet dat je voeten tijdens deze tocht het grootste gedeelte van hun tijd doorbrengen in de te kleine kamer van je schoenen. Je voetzolen, tenen en nagels zijn hier niet altijd even blij mee. Een tripje naar de schoonheidssalon waar ze even op adem kunnen komen, zal ze goed doen.

Wees lief voor je lichaam: trakteer haar op een schoonheidsbehandeling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top