Hetnoordenmakela

Bach bloesems brengen je weer in evenwicht 

Bach Bloesem Roosendaal

De Bach bloesem therapie is een van de vele alternatieve geneeswijzen die werkt alleen met natuurlijke producten, namelijk bloesems van bloemen, planten, struiken en bomen. Om je evenwicht terug te vinden maken ze gebruik van de levensenergie natuurlijke middelen. Ze ondersteunen je lichamelijke, emotionele en je mentale gezondheid. Je vindt je evenwicht terug en leert weer in harmonie te leven met jezelf. Wil je ook je evenwicht herstellen en je goed voelen in je vel? Woon je Roosendaal en omgeving? Laat je daarbij dan ondersteunen door de therapeuten van Bach Bloesem Roosendaal.

Negatieve emoties

De Bach bloesem therapie maakt dus uitsluitend gebruik van natuurlijke middelen. Ze behandelt niet de ziekte of de symptomen ervan maar de persoon zelf. Met hun bloesems werken ze zowel aan je lichamelijke als je emotionele en geestelijke gezondheid. Je negatieve emoties worden onderdrukt. De zijn vaak oorzaak van vervelende gezondheidsklachten, en worden omgezet in positieve energie. Ze worden gebruikt als katalysator die de behandeling in beweging zet en je evenwicht herstelt.

Wat doet de Bach bloesem therapeut?

Schakel altijd de hulp in van een therapeut. Die luistert naar je klachten en kiest de meest doeltreffende bloesem(s) voor je klacht(en). Hij wordt vooral geraadpleegd bij ademhalingsproblemen, overgewicht, concentratiestoornissen, hyperactiviteit zoals ADHD, bindings- en faalangst, pijn en vermoeidheid en ondersteuning bij het stoppen met roken.

Geen bijwerkingen

De Bach bloesem therapie is geschikt voor psychische klachten en voor gevoelige personen van alle leeftijden, ook voor kinderen en ouderen. De therapie telt 38 bloesems. Bach voegde daar als geestelijke vader nog een 39ste aan toe, de rescue, een mengsel van vijf bloesems. Elk van deze bloesems is uniek en helpen vooral bij angst en stress, bij een verloren evenwicht, onzekerheid, schuldgevoelens, verdriet, depressie en burn-out. Bach Bloesems hebben geen bijwerkingen, werken niet verslavend en hebben geen enkele invloed op de werking van geneesmiddelen

Gebruik

Je gebruikt Back bloesems vier keer per dag, telkens vier druppels in water, vruchtensap of in thee. Je kunt ze ook rechtstreeks op je tong druppelen.

Bach bloesems brengen je weer in evenwicht 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top