Hetnoordenmakela

Naamslingers voor verschillende feestjes

naamslingers

Als er een feestje op de planning staat, kan versiering eigenlijk niet ontbreken. Door naamslingers op te hangen maak je het meteen persoonlijk. Je kunt er bijvoorbeeld je eigen naam op laten zetten of die van je kind. Een naamslinger is dus een slinger waarop een unieke tekst komt te staan. Er zijn naamslingers voor allerlei gelegenheden, zoals een verjaardag of een huwelijksfeest.

Een naamslinger kun je zelf online maken. Je voert de tekst in die je op de tekstslinger wilt hebben en vervolgens wordt hier een ontwerp van gemaakt. Naast tekst kun je de naamslinger aanpassen door icons en kleuren te gebruiken.

 

Naamslingers voor de jarige of voor een geboorte

Wanneer er iemand jarig is kun je de naam van diegene op de naamslinger laten zetten. Je kunt de slinger nog persoonlijker maken door kleuren te gebruiken waar diegene van houdt en icons toe te voegen. Wanneer er een baby is geboren kan de naamslinger daar op worden aangepast. Daarna is de naamslinger ook nog bruikbaar om de babykamer mee te decoreren. Om de naamslinger helemaal in geboortesferen te maken kun je er een icon van beschuit met muisjes op zetten.

Naast naamslingers voor jarigen of voor de geboorte van een baby kun je ook een naamslinger laten maken voor een huwelijk. Je kunt de naam van het bruidspaar op de naamslinger laten zetten.

 

Het productieproces van een naamslinger

Het materiaal van de naamslinger bestaat meestal uit karton. Op die manier kunnen de slingers langer mee. Ook wordt er een glanslaag aangebracht waardoor de slinger duurzamer van kwaliteit is. Verder worden alle aparte delen van de slinger uitgesneden. Daarna wordt de slinger in elkaar gezet volgens een bepaald montagesysteem waardoor deze stevig is en handig is op te hangen. Om de slinger te kunnen ophangen wordt er een lint gebruikt waarbij aan het einde van de slingers clips zijn bevestigd. Deze clips kun je gebruiken om de slinger op te hangen maar je kunt ook kiezen voor een extra lang lint.

Naamslingers voor verschillende feestjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top