Hetnoordenmakela

Video editor in Rotterdam 

Video Editor Rotterdam

Een video-editor gespecialiseerd creëren van bedrijfsfilms en reportages. Een video editor kan opgenomen beelden bewerken en tot een perfect verhaal samenstellen. Doordat een video editor ook gespecialiseerd is in het opnemen van videobeelden zal het eindresultaat makkelijk gevisualiseerd worden. Hierdoor is het mogelijk dat je eigen videobeelden naar de video editor kunt sturen en die door de editor laat bewerken tot een video.

Wat doet een video editor of videograaf

Een video editor en een videograaf hebben veel raakvlakken. Waarbij een videograaf beelden opneemt, zal een video editor de beelden bewerken en tot een professionele video samenstellen. Dit kan een promotievideo worden, een evenementen video, een vlog of nog veel meer. Als videograaf kun je gaan specialiseren in het editen van video’s. Als je beelden hebt die je tot een goed verhaal wilt laten editen, dan kan een video editor daar zeker bij helpen. Je kunt de editor een storyboard meegeven, een aantal foto’s of een video ter impressie. Het kan natuurlijk ook dat je de editor zelf laten kiezen. Als je een beetje de stijl weet en dit aan de editor verteld dat kan de editor al meteen aan de slag. Net als bijvoorbeeld een architect, heeft de video editor weinig nodig om iets te kunnen creëren. 

Het verhaal van de video

Als je videomateriaal had maar dit niet tot gewenste resultaat heeft geleid in een video dan kun je de losse beelden alsnog naar een video editor sturen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om dit in eerste instantie al te doen. Het opnemen van beelden is namelijk de eerste helft die belangrijk is. De geschoten beelden moeten passen bij de visie die je voor ogen hebt. Bij het editen komt alles samen. Een video editor zal ervoor zorgen dat de volgorde van de beelden emotie oproepen. Het zal een verhaal worden. Dit is heel belangrijk zodat mensen zich met de beelden kunnen identificeren.

Video editor in Rotterdam 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top