Hetnoordenmakela

Waarom de Boho armband tijdloos is

boho armband

De Boho armband is altijd populair geweest. Waar veel stijlen sieraden het vaak een aantal jaar of zelfs maar een paar maanden volhouden in de mode scene, blijft de Boho armband tijdloos. Het hippe, vrije karakter dat de Boho armband uitstraalt is iets waar veel mensen zich mee verbonden voelen. Het maakt niet uit welke outfit je aan hebt, of wat voor gelegenheid je hebt, met een Boho armband steel jij sowieso de show!

De Boho trend door de jaren heen

Hoewel de hippietijd begon rond de tweede helft van de jaren zestig, was de Boho stijl er al veel langer. Er werd honderden jaren geleden rondgetrokken door volkeren en zij droegen toen al de typische Boho stijl. En nu, zoveel jaren later, is de trend nog steeds niet weg te denken. Bekende Nederlanders, zoals Yolanthe Cabau van Kasbergen, Lauren Verster en Katja Schuurman zijn ook weg van de Boho trend en worden dan ook vaak in deze stijl gespot. Zij zorgen er mede voor dat het Nederlandse publiek ook graag gezien wordt met Boho armbanden, kettingen en ringen. Ook mannen worden graag gezien in de Boho stijl. In deze tijd is het gelukkig steeds normaler voor mannen om sieraden te dragen. He tis dan ook steeds normaler om een man met een Boho ring of armband te zien.

Boho nooit een no go

Je kent het wel, een bepaald soort merk komt met een type sieraad op de markt en iedereen wilt het hebben. Vaak zijn dit soort sieraden nog duur ook. Na een paar jaar is het sieraad uit de mode en draag je het met minder plezier. Een tijdloos sieraad gaat voor het leven mee. De Boho armband is er in zoveel verschillende soorten uitvoeringen en kleuren, dat er voor ieder wat wils is. En één ding is zeker, over 20 jaar zal je nog steeds complimenten krijgen over jouw tijdloze Boho armband!

Waarom de Boho armband tijdloos is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top