Hetnoordenmakela

De sta op stoel 

Sta op stoel Eindhoven

Een sta op stoel kan je letterlijk een steun in de rug geven. De sta op stoel maakt het gaan zitten en het opstaan een stuk veiliger. Het opstaan en zitten gaat daarbij ook makkelijker en het kost dus minder energie om te gaan. Als je een sta op stoel in Eindhoven zoekt dan kun je die ook online vinden. Naast een sta op stoel, kun je ook meer hulpmiddelen kopen zoals een scootmobiel.

De voordelen van een sta op stoel

Een sta op stoel zorgt er dus voor dat je veilig op kan staan en veiliger kan gaan zitten. De stoel is gemakkelijk in gebruik. Doordat de stoel bedient kan worden kun je de stoel naar voren en naar achteren schuiven. Meestal zit er een hendel op de stoel die je naar voren of naar achteren schuift. Een elektrisch sta op stoel is ook verkrijgbaar. De leuningen zijn extra breed waardoor je steun hebt bij het opstaan en gaan zitten. Het materiaal van de stoel zelf is ook zo aangepast dat het niet te stroef of te glad is. Zodat je comfortabel in en uit de stoel glijdt. De vulling van de stoel is ook zo aangepast dat je goede zitcomfort hebt. 

Sta op stoel gebruiken

Als je gaat zitten dan kun je de stoel goed naar voren schuiven. De stoel staat dan wat omhoog en naar je toe gekanteld. Je hoeft je daardoor niet zo ver naar achteren te laten zakken. De armleuningen zijn dus ook verder naar je toe gericht. De brede armleuningen kun je makkelijker vasthouden en je in de stoel laten glijden. Daarna kun je de stoel naar achteren brengen waardoor je met stoel een stukje naar achteren zakt zodat je comfortabel kunt zitten. Als je op gaat staan dan kun je de stoel ook weer zo instellen dat de stoel weer wat naar voren staat. Het voetengedeelte zal daardoor ook verder inklappen zodat je meer kracht hebt om op te staan.

De sta op stoel 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top