Hetnoordenmakela

De trend op sieradengebied: Bohemian armbanden

Bohemian

Waarschijnlijk heb je al eens van de term ‘arm party’ gehoord. Deze term slaat op het dragen van allerlei verschillende armbandjes tegelijk, het liefst een beetje in dezelfde stijl. En bohemian armbanden zijn daar heel erg geschikt voor. Deze hebben een beetje een hippie uitstraling, en zijn verkrijgbaar in super veel verschillende kleuren en vormen. Doordat bohemian armbanden gemakkelijk met elkaar te combineren zijn lenen ze zich perfect voor het creëren van zo’n zogeheten arm party. Draag er gerust een stuk of 5 naast elkaar voor een super leuke look. Je kunt ze zowel combineren met een wat nettere outfit (bijvoorbeeld door één kleurenpalet te kiezen) als met een hele casual look, in allerlei kleuren bij elkaar.

Maak je vintage look af met bohemian armbanden

Als er één stijl of trend is waar dit soort bohemian armbanden heel goed bij passen dan is het wel de vintage look. Vintage kleding is al jaren erg trendy, voornamelijk doordat je als je een vintage (of tweedehands) item koopt je altijd iets unieks hebt. En het feit dat je daarmee het milieu een beetje helpt scheelt natuurlijk ook. Voor elk tweedehands of vintage item hoeft er immers geen nieuw item te worden geproduceerd. Draag jij ook een vintage? Dan zijn bohemian armbanden of kettingen ook echt iets voor jou. Deze kun je tegenwoordig al bij diverse winkels kopen, en als je dat wilt ook online. Er bestaan al genoeg webshops die armbanden, kettingen en zelfs toffe oorbellen verkopen in een bohemian stijl.

 

Creëer de ultieme boho look makkelijk zelf

Wat je kledingstijl ook is, je kunt een look heel gemakkelijk een vleugje boho geven met de juiste combinatie aan sieraden. Het is niet eens heel belangrijk dat ze allemaal perfect bij elkaar passen. Wat deze stijl juist zo sterk maakt is dat de verschillende kettingen en armbanden juist mismatchen en dat een heel creatief en hippie-achtig effect geeft. Je kunt het dus eigenlijk niet verkeerd doen als je een boho look creëert, dus leef je uit!

De trend op sieradengebied: Bohemian armbanden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top