Hetnoordenmakela

Een traditionele Thai massage heeft niets met seks te maken 

Thaise massage

In tegenstelling met wat velen denken heeft een traditionele thai massage niets met seks te maken. Door de eeuwen heen bewees deze populaire massage zijn helende werking bij allerlei klachten. Hoe verloopt een traditionele Thai massage en met welke klachten kun je naar de therapeut?

 

Massage voor lichaam en geest

Deze massage dankt zijn populariteit aan de gedrevenheid van de Thai. Een Thai massage werkt heilzaam voor lichaam en geest. Vergeleken met andere massages verloopt deze massage hard en stevig. Ze werkt hoofdzakelijk op je energiebanen en wordt gecombineerd dit met allerlei rek- en strekbewerkingen.

 

Traditionele Thai massage

De Thai massage kent twee varianten, een uit noorden en een uit het zuiden. Deze laatste is statischer en pijnlijker. Je ganse lichaam wordt gemasseerd, gerekt en gestrekt om het te versoepelen. Het is een combinatie van yogatechnieken met massage, acupressuur en stretch oefeningen. De bewegingen zijn vergelijkbaar met de Asana’s bij Yoga, de aandacht voor de drukpunten op Nadi’s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese Geneeskunst. De therapeut drukt zacht op je reflexpunten om je aura en je organen te stimuleren. Je ledematen worden gestrekt en je rug gebogen. Je wordt zowel gemasseerd met de handen als met de duimen, ellebogen en de knieën. Er wordt geen olie gebruikt. Voor de traditionele Thai massage kun je terecht bij Rotterdam Massage.

 

Blokkades losmaken

Deze massage maakt blokkades los en stimuleert je energiebanen voor meer levensenergie. Een sessie start met de voeten en eindigt met het hoofd.

 

Een Thai massage helpt bij deze klachten

 

Een traditionele Thai massage helpt bij:

  • Hoofdpijn, migraine rug- en schouderpijn.
  • Stimuleert je zenuwstelsel.
  • Verbetert het opnemen van alle gezonde voedingsstoffen uit je voeding.
  • Vertraagt je natuurlijk verouderingsproces.
  • Verbetert je bloedcirculatie.
  • Zorgt voor een gezonde bloeddruk
  • Versterkt je immuunsysteem en verhoogt je weerstand.
  • Helpt tegen stress en depressie
  • Verbetert slaapproblemen en vermindert vermoeidheid.

 

Woon je in de regio Rotterdam en kamp je met een van deze vervelende problemen? Dan kan Rotterdam thai massage de oplossing brengen.

Een traditionele Thai massage heeft niets met seks te maken 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top