Hetnoordenmakela

Yoga retreat 1 day

Yoga retreat 1 day

Kun je in je agenda niet zoveel tijd vrij maken, ga dan voor een yoga retreat 1 day. Het lijkt misschien kort om maar een dag op retreat te gaan. Toch kan je tijdens zo’n dag heel wat lessen leren. Allereerst omring je jezelf met gelijkgestemde yogi’s. Doordat je jezelf in een veilige omgeving bevind, geeft dat sowieso al een prettig gevoel. Je voelt je begrepen door elkaar en dat kan al een hele opluchting zijn in het haasten in het dagelijkse leven. Verder kan één dag ontspanning je al heel wat opleveren. Je hoeft niet persé een hele week weg te zijn om een effect te bemerken. Je gaat gewoon even uit je dagelijkse routine om letterlijk tot adem te komen.

Wat leer je tijdens yoga retreat 1 day?

Door te focussen op je adem krijgt je lichaam gelijk een signaal dat het gedaan is met al het gehaast. Zo leert je lichaam om zich te ontspannen. Een sterk en soepel lijf kan namelijk heel goed ontspannen. Simpelweg is het een manier om weer in contact te staan met jezelf. Daar kun je dan een hele lange tijd weer op voort borduren. Tijdens een yoga retreat zijn er al maaltijden in begrepen en begin je de dag gelijk met het beoefenen van yoga.

Hoe kom je terug na een yoga retreat 1 day?

Na een retreat van een dag zul jij jezelf sowieso weer ontspannen voelen. Ook doe je inspiratie op over de filosofie van de yoga. Bij yoga gaat het niet alleen om het beoefenen yoga maar ook om de filosofie die er bij komt kijken. Verder heb je concrete handvatten die je zelf in het dagelijkse leven kunt toepassen. Je weet namelijk hoe je de principes van yoga kunt toepassen in het dagelijks leven. Nadat je op retreat bent geweest, doe je dus elke dag in de lunchpauze even yoga. Ook al is het maar vijf minuutjes, je weet nu wat het effect kan zijn.

Yoga retreat 1 day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top